Hjulebord 2020

25.  januar 2020 inviteres alle i dragrace og street legal miljøet til  Dragrace-Hjulebord i Stavanger. Det blir avholdt på Clarion Hotel Energy, samme plassen som sist. Vi er godt i gang med planleggingen, og gleder oss til å lage en skikkelig bra fest. Det er 18 års aldersgrense på hjulebordet.


Prisen blir 600 kroner per person. Det blir tapas buffet med varm og kald mat. Drikke kjøpes av den enkelte. Betaling på vipps nr 19286. Om du ikke har vipps kan du betale på kontonummer 3205 24 36388.  Det enkleste for oss er om du betaler med vipps. Om du betaler via bank er det fint om du gir beskjed eller sender en screenshot til Silje. NB: Påmeldingsfristen har gått ut, men jeg kan høre med hotellet om en kan etteranmelde. Hotellet har julestengt frem til 3.1.20.


Vi har fått gode priser på hotellrommene. 850 kr per natt for dobbeltrom og 795 for enkeltrom. Bookingkode GRO14296, telefonnummer 51347800 eller mail cl.energy@choice.no. Koden fungerer ikke med online booking, dere må ringe eller sende mail. 


Hotellet er lett å komme seg til. Det ligger 5 minutter med bil fra Stavanger sentrum, og flybussen stopper like utenfor. Det er også mulig å betale for parkering i parkeringshus like ved. Det går rutebusser til og fra sentrum hver 5-10. minutt. Om du planlegger å ta buss anbefales det å laste ned Kolumbus Billett appen for å slippe kontantgebyr. Rutebuss 2, 3, 6, ,7 og 16 stopper utenfor hotellet. Dersom du tar bussen fra sentrum må du passe på at den går i riktig retning, noen av bussene går også til Sandnes.


For dere som kommer på fredagen organiserer vi tur på restaurant. Kom gjerne med ønsker! Om det er interesse kan vi lage til en fellesaktivitet på lørdagen, også her er det fint om dere kommer med innspill om hva dere kan tenke dere. 


På fredag 24.1 går turen til Armadillo, like ved den koselige Fargegaten. På menyen står Super nachos sharing starter og  stor Taco Sharing meny. Siden vi er så mange er det dessverre ikke mulig å bestille fra den ordinære menyen. Gi beskjed til Silje om eventuelle allergier. Prisen blir 355 kr per person og betales ved ankomst i restauranten. For effektivitet er det fint om dere kan gå sammen i grupper å betale sammen. Påmelding på silje@jdrk.net, tlf 93686178 eller på facebook eventen. Påmeldingsfrist mandag 20.1. klokken 12:00. Etterpå kan de som ønsker være med videre ut på eventyr…


I 2016 ble Hjulebordet en stor suksess. Det var 75 deltagere og alle så ut til å storkose seg. Denne gangen skal det bli enda bedre og større! Vi gleder oss allerede og håper mange har lyst til å ta turen til Stavanger for en uforglemmelig helg. På grunn av krav til vakthold på hotellet om vi er 150 stk eller mer har vi satt en grense på 149 personer for å slippe denne utgiften. 


Også denne gangen har vi hyret inn Trubadur Ørjan. Han tar med seg gitaren og spiller opp til fest og allsang. Ørjan er en erfaren trubadur og ekspert på å lage god stemning. 


Om du lurer på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på silje@jdrk.net eller 93686178.