Publikumsinformasjon Thunder Valle 2017

PUBLIKUMSINFORMASJON

Priser 2017:


Inngang fredag: 200,-

Inngang lørdag: 200,-

Inngang søndag: 200,-

Weekend, lørdag og søndag: 300,-

Weekend, hele helgen: 500,-

Weekend m/ camp: 600,-

Barn opp til 14 år kommer gratis inn.


(For de som overnatter på Partycampen vil det bli tatt 500,- per boenhet i depositum. Dette tilbakebetales når vi har sjekket at du har ryddet etter deg).


Det vil ikke bli tatt betaling for tribune i år, denne følger med inngangsbilletten slik at du slipper å betale to steder.


For deg som ønsker å overnatte under stevnet i Valle så har vi to muligheter. Uansett hvor du overnatter på området så koster en Weekendbillett m/ camp 600,- per person.


Vi har Familiecampen som er for deg som ønsker litt mer ro om kveldene. Det er selvfølgelig lov kose seg med noe i glasset, men det skal tas hensyn til at det også er barn som overnatter her. Det vil gå vakter på kvelden for gjestenes sikkerhet og trygghet. Vi har aldri opplevd annet en god stemning, så her er du hjertelig velkommen til å overnatte.


Så har vi Partycampen som er for deg som kanskje ønsker litt mer fest på kvelden. Campen er åpen for folk i alle aldre og byr som regel på høy musikk og god stemning utover kvelden. Her vil det også være vakter som passer på utover kvelden og natta. For deg som ønsker å overnatte på Partycampen er det 500,- i depositum per boenhet ved kjøp av weekendbillett m/ camp. Depositumet blir tilbakebetalt ved stevnets slutt når vi har sjekket at du har ryddet etter deg. Det er 16 års aldersgrense på partycampen.


På begge campingområdene er det forbudt med glassflasker. Vi ber dere derfor om å kjøpe drikke på boks o.l. eller ta drikken over i noe annet. Glassflasker vil dessverre bli konfiskert, men det er mulig å få disse tilbake ved stevnets slutt. Dette for å skape trygghet til dere som gjester, det er veldig kjedelig å få glasskår i foten eller bildekket.


Det er muligheter for å kjøpe strøm på begge campingene, men det blir noe befrenset tilgang på Partycampen. Strøm på campen koster 100 kr for hele helgen. (500 kr for team) Det blir 220 volt med systemspenning. En liten kjøretur unna stevnet er det en butikk og bensinstasjon. 


På lørdagen åpner vi for at du som kjører Street Legal kan testkjøre. Vi anbefaler at du melder deg på, men det er fortsatt mulig å testkjøre om du ikke gjør det. Det er kun forhåndspåmeldte som er garantert plass. Forhåndspåmelding åpner i løpet av neste uke. Vi henviser til amcar og NBF for regelverk.


Årets Program


Fredag: 


10:00-12:00 Lisenskjøring

12:00 – 19:00 Kvalifisering Dragrace

21:00 Live musikk på partycampen


Lørdag:

09:00- ca 15:00 Kvalifisering Dragrace

Ca 15:00 -19:00 Street Legal

Ca 19:00 - ? Kvalifisering Dragrace

21:00 Livemusikk på partycampen


Søndag:

09:00 – 11:00 Kvalifisering Dragrace

11:00 - ca 16:00 Eliminering Dragrace


På partycampen i år:

Bright Owen har åpnet show for bla Tanya Tucker, Jerry Lee Lewis,Smoky, Bellamy Brothers, Willy Nelson,Waymore Outlaws (bandet som spilte for Waylon Jennings) med flere. Han har jobbet sammen med artister som Larry Patton, Hank Singer, Jamey Whiting, Mike Kennedy og Wayne Bridge. Han var i Nashville å gjorde albumet "Bright lights over Nashville" som ble ferdig høsten 2014 og ble gjort blant annet sammen med original besetningen til Waylon sitt band. Turnert med John Beland, Wendel Adkinds, Larry Patton mm. Har spillt på en rekke mc treff, puber og barer gjennom flere år som artist og musiker. Til helgen kommer han med gitaren og det loves full pull å stram wire med outlaws country, rock'n roll og allsang med diverse norske slagere.

.


For spørsmål, ta kontkat med silje@jdrk.net.


Følg oss på sosiale medier!

Facebook: https://www.facebook.com/JaerenDragraceKlubb/

Instagram: @Jaerendragraceklubb

Twitter: @jaerendragrace

Snapchat: jaerendragrace