Thundervalle 2023

Endelig er det tid for Thunder Valle igjen! Etter et års pause er vi i JærenDragraceklubb skikkelig giret på å lage et kanonbra stevne!


I år blir det to dagers stevne, 30.juni - 2.juli. Street Legal blir kjørt hele dagene sammen med dragraceklassene. I år kan vi også tilby legal racing gruppe 1 og 2 som kan kjøres på vanlig engangslisens. Gruppe 1 kan kjøre ned til 6,40 sekunder og gruppe to ned til 7,00 sekunder. Dette kan du lese mer om her:https://bilsportboka.no/kapittel/dragrace/%C2%A7619b-reglement-for-legal-at-racing-nytt-2023/


Program for helgen:

Kjøringen starter klokken 10 begge dager. Vi kjører samme programmet på SL som Dragrace, det vill si at på lørdag så er det kvalifisering fra klokken 10 og ut dagen. på søndag så fortsetter vi kvalifiseringen til 11:30 på dragrace og 12:00 på Street legal. så begynner vi eliminering til vi står igjen med vinnere. Vi skal prøve å oppdatere eventen på facebook dersom det skjer endringer.


Vi kjører også Wurth Bonus'n 2023! 

dette er Bonuspremiering for juniorklasser der premiering gjøres via loddtrekning.

påmeldte deltagere i "Wurth-bonus'n 2023" er med i loddtrekningen, fra de aller yngste førerne og i JBR-JBK-JBA-JBPro-J/SR-J/S-J/M. Alle førere har lik sjangse til å motta premie!

dette er det Shovel Hill Racing som gjør. de vill ha et lite punkt etter vores premiering.

trykk på knappen øverst for og få mer info.


Påmeldingsfristen er satt til tirsdag 29.5 klokken 23.59. Etter det stiger prisene. Vi gjør oppmerksom på at i år lønner det seg og forhåndspåmelde også for Street Legal. Se tilleggsreglene. Vi har i år satt opp prisene for å få stevnet til å gå rundt økonomisk. Som dere alle vet er det dyrt å arrangeredragrace. Sponsorer vokser heller ikke på trær, så påmeldingsavgiftene er en viktig inntekt for oss. Vi er også avhengige av å ha et visst antall påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding, slik at det blir lettere for oss å planlegge.


Publikumsiformasjon finner du ved og tykke på kappen øverst.


Husk og les tillegsreglene før påmelding!

tillegsreglene for MC blir litt sein pga manglene bekreftelser.


Vi trenger både sponsorer og frivillige. Et det noe du kan bidra med kan du ta kontakt med sivert.hatlestad@gmail.com.