Street Legal Moi 2018

Lørdag 2.juni var det igjen tid for action, høy motorlyd, blårøyk og svidd gummi på Moi.  For anledningen var FV1 ved kunstgressbanen stengt og hestekreftene fikk fri utfoldelse uten tanke på fartsgrenser og konsekvenser, da Jæren Dragrace klubb sammen med lokale motorsportmiljøer og støttespillere arrangerte West Coast Street Legal Cup.   


500 publikummere fikk se 35 deltagere fra Bergen i nord til Arendal i sør konkurrere i 3 klasser (se faktaboks). Det fine været gjorde det til en relativt varm opplevelse.  Det ble derfor lagt inn et par kjølepauser, noe som både publikum, deltagere og særlig bilene satte stor pris på. 


Bortsett fra varmen var forholdene perfekte med god varme i asfalten for å få godt feste. For publikum var nok det viktigste at solkremen var på plass før løpsstart.


Konkurransen ble gjennomført med 5 runder kvalifisering før finalerundene avsluttet dagen.


Dagens finalister var,

-Bracket: Ørjan Pettersen (vinner) og Ordin Hetland

-Street: Rasmus Moldestad (vinner) og Magnus Winther

-Bad Boys: Magnus Skår (vinner) og Anders Svindland


Det var tredje gangen Street Legal blir arrangert der, og igjen så viser tilbakemeldingene fra både førere og publikum at dette er nok ikke siste gang løp bli arrangert der.


Jæren Dragraceklubb ønsker å takke alle som har stått på for å få til å arrangere stevnet, førere og publikum. Vi håper på å være tilbake til neste år!