THUNDER VALLE 2016

I år har JDRK arrangert to Thunder Valle stevner. Begge stevnene var en del av EDRS og NM. På lørdagen ble det også kjørt Street Legal for Bracket, Bad Boys, Street, Junior og MC, som var gjeldene i West Coast Cupen.


På det første setevnet hadde vi 60 påmeldte team i dragrace klassene og 43 i Street Legal. Været var stort sett greit med unntak av noen regnbyger. Det ble kjørt 15 kvalrunder før elimineringen begynte på søndag i 13-tiden. Da det var 4 finaler igjen kom det ei skikkelig regnbyge, men det var heldigvis god varme i banen, så den tørket relativt fort og stevnet ble kjørt ferdig.


Værmeldingene på Juli stevent var alt annet en lovende. Alikevell hadde vi 54 påmelte team og 25 i Street Legal. Fredagen regnet dessverre bort, men det var heldigvis god stemning i depoet. Lørdagen startet også med regn. Så ble det opphold og banen ble nesten tørr før det startet å regne igjen. Slik fortsatte det store deler av dagen. I 17 tiden ble banen tørr nok til å kjøre Street Legal. Stevnet ble avbrutt av flere regnbyger, men det ble kjørt 4 kvalrunder og eliminering.


Siden klokken var blitt så mye gikk vi en runde i depoet for å høre om det var steming for å kjøre kvalifisering for dragrace, selv om det var blitt sent. Det var det, og samtlige stilte til start, så klokken 20:30 kunne endlig kvalifiseringen begynne. Vi fikk kjørt 1,5 runde før regnet satte en stopper for videre kjøring kl 22:00.


Søndagen startet med sol, og kjøringen kunne starte klokken 09:45. Det ble kjørt enda noen kvalrunder før elimineringen begynte i 13-tiden. Vi fikk ikke helt fri for regnet på søndagen heller, men med litt venting og tolmodighet (og mye traktorkjøring) ble stevnet ferdig kjørt til klokken 16:00.


Jæren Dragraceklubb ønsker å takke alle involverte under årets to Thunder Valle Stevner. Team, publikum, funksjonærer, sponsorer og vakter. Tusen takk for at dere er med til å gjøre Thunder Valle til et så bra dragrace stevne!


Vi ønsker også å takke for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått. Her har vi plukket ut noen:


- Hei mange takk for en fin helg for det om de kom litt regn. Vi fikk satt ny rekord så vi meget fornøyd. Stor stor takk for jobben der har gjort for oss vi kommer til bake. Morten Vala, Pro ET


-Vil takke alle som har gjort en så sinnsykt god innsats for å få banen tør!

Banen var vel tør 6 ganger på lørdag og traktorer gikk i øs pøs regnvær fra morgen til kveld! Dere har vist en stor innsats alle sammen. Hadde det ikke vært for dere som kjørte traktorer så hadde banen ikke blitt klar kl 21 på lørdag 👍🏼 tusen takk for en vel gjenomført helg 😃 vi kommer garantert neste år 🚚💨

Hilsen alle i Team Tiger 🐯 Fredrik Gravningen, Pro Street


- Jdrk fortjener all verdens skryt og honnør for innsats, ståpåvilje og pågangsmot!! Været i Norge er som det er, likefullt kjørte de aller fleste hjem på søndag med kroppen full av godfølelse etter en super helg. Dere kan være svært stolte og fornøyde etter to fantastiske stevner i år!! Vi gleder oss til neste år allerede! Lars Brøndbo, ET Street Bike


-Jag vill också tacka er för helgen! Det började med problem för min del då dragracing.eu hade gjort en återbetalning av startavgiften, vilket innebar att jag inte hade betalat. Som tur var löste Silje det så jag kunde betala på plats.

Det engagemanget och viljan från er klubb har jag aldrig sett på någon bana! Vädret kan vi tyvärr inte rå på, men i mina ögon var ni väldigt nära! Vi kommer definitivt komma tillbaka, beredda med myggmedel nästa gång ;)

Tack återigen! Det är många banor som skulle behövt lära sig av er! Alexander Ritseson, Pro ET


- Hatten av og vi bøyer oss for arrangør klubben. For en innsats!! Dere er enestående. Thomas Hauge, STSS


- Først vil jeg si til Jæren Drag race klubb, tusen takk for ei super helg dere laget for oss. Vi har ikke sett på maken til innsatsvilje, positivitet og en evig kamp på traktorer for å tørke den banen. Da det kjørte ut biler som ville hjelpe, ble jeg helt rørt av viljen til å gjøre det dere kunne for at det skulle bli tørt slik at vi kanskje kunne få kjørt. Kjørt fikk vi gjort, og det ble en fantastisk flott helg :) Vi vil rette en spesiell stor takk til banemannskapet denne gangen. Vi så hva dere gjorde hele helgen og er mektig imponerte over pågangsmotet deres. Vi fikk til og med sveler som var rykende ferske, som ble levert rundt. Det er DERE som skulle hatt medalje. Dragrace er en utendørs sport, og været kan vi ikke gjøre noe med, og skal en liten klubb som Jæren dragrace klubb overleve, så må vi melde oss på. Påmeldingsfrist er der for en grunn. Er det ikke nok påmeldte så kan de ikke gjennomføre det stevnet av økonomiske grunner. Jeg vet at det var for lite påmeldte denne gang, 54 team, men de gjennomførte. Å vente for å "se an været", er for dumt, da burde man finne på noe annet å gjøre. Påmeldingsavgiften er noe man IKKE gneldrer over , dette koster for klubben også. Tenk at de tar feriedager, jobber gratis osv. Man burde tenke litt på hva som blir lagt ned av forarbeid for at nettopp DU kan stå på start plata og ruse motor, starte når det blir grønt og kroppen fylles med adrenalin og du har det gøy ?? TENK PÅ DET TIL NESTE STEVNE :) (DET GJELDER ALLE BANER) Sosialt er det også selv om det regner. Vi kommer også neste år og anbefaler ALLE og komme og oppleve den flotte Jæren drag race klubb :) TUSEN, TAKK! Linda Horne, ET Street Bike



Det er utrolig kjekt å få så mange gode tilbakemeldinger. Det motiverer til å stå på videre, og vi gleder oss allerede til neste år. Men først er det Lista Motorfestilval 20.-21. august. Her blir det arrangert Street Legal og masse annet gøy.