Street Legal Nærbø 17,8.19

17. august 2019 gikk Street Legal Nærbø av stabelen. Det regnet hunder og katter før og etter løpet, men utrolig nok fikk vi opphold under selve løpet, så det ble riktig så godt feste etterhvert. Så pass godt at flere måtte pakke sammen sakene sine for dagen. 


Vi satte deltager rekord på dette stevnet, hele 77 deltagere fordelt på 3 bilklasser og 3 MC klasser. Spesielt gledelig var det å se at det var 12 deltagere i MC klassene. Neste gang kommer det kanskje enda flere? At det var gøy å kjøre SL MC var lett å se, smilene satt løst under hjelmene. 


Bilklassene var en del av West Coast Cuppen. Sammendraget er ikke klart enda, men blir publisert så fort det er klart. Neste runde og finalen går av stabelen på Eikås i Bergen 14-15. september. 


En av de tingene vi har fått tilbakemeling på er at tribuneområdet ikke var optimalt. Det tar vi med oss videre og håper å få til en bedre løsing neste gang. Vi tar imot tilbakemelinger på facebook siden vår eller på mail silje@jdrk.net. 

 

Vi håper å være på plass igjen til neste år, men for å klare det er vi avhengige av hjelp. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du vil være med på arrangørsiden. 


Bildene er tatt av Vegard Kristofferen. Flere bilder finner du på facebooksiden vår.