Thunder Valle 2019

Endelig er det tid for Thunder Valle igjen! Etter et års pause er vi i Jæren Dragraceklubb skikkelig giret på å lage et kanonbra 20-årsjubileum stevne!  


I år blir det to dagers stevne, 8-9/6. Street Legal blir kjørt hele dagene sammen med dragraceklassene. I år kan vi også tilby legal racing gruppe 1 og 2 som kan kjøres på vanlig engangslisens. Gruppe 1 kan kjøre ned til 6,40 sekunder og gruppe to ned til 7,00 sekunder. Dette kan du lese mer om her: https://bilsportboka.no/kapittel/dragrace/%C2%A7619b-reglement-for-legal-at-racing-nytt-2019/ 


Program for helgen:

Kjøringen starter klokken 10 begge dager. Street Legal har avsluttende løp begge dagene. Elimineringen begynner klokken 15 på lørdagen. På søndag fortsetter vi med kvalifisering for dragrace klassene og starter opp ny kvalifisering for SL og LR. Eliminering for dragraceklassene er satt til 12:00, mens SL og LR begynner eliminering i 13-tiden. Vi skal prøve å oppdatere eventen på facebook dersom det skjer endringer.


Vi kjører også West Coast Cup i Bad Boys, Street og Bracket. West Coast cuppen er et samarbeid mellom Bergen Street Legal Team, Amcar Kvinnherad og Jæren Dragraceklubb.  


Påmeldingsfristen er utsatt til tirsdag 21.5 klokken 12. Etter det stiger prisene. Vi gjør oppmerksom på at i år lønner det seg og forhåndspåmelde også for Street Legal. Se tilleggsreglene.  Vi har i år satt opp prisene for å få stevnet til å gå rundt økonomisk. Som dere alle vet er det dyrt å arrangere dragrace. Sponsorer vokser heller ikke på trær, så påmeldingsavgiftene er en viktig inntekt for oss. Vi er også avhengige av å ha et visst antall påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding, slik at det blir lettere for oss å planlegge. 


Prisene for publikum blir: 
Camp og inngang, fredag til søndag: 500 kr 
Camp og inngang, lørdag til søndag: 400 kr 
Camp lørdag til søndag og inngang søndag: 300 kr 
Inngang lørdag: 200 kr 
Inngang søndag: 200 kr  


Vi trenger både sponsorer og frivillige. Et det noe du kan bidra med kan du ta kontakt med silje@jdrk.net.  

Velkommen til 20-årsjubileum for Thunder Valle!