Thunder Valle 2020I år er det spesielt viktig at dere leser infoen vi kommer med til dere. Så pass på å les godt igjennom tilleggsregler og informasjon rundt stevnet og Covid-19 før dere melder dere på. 


I år blir det to dagers stevne, 11-12/7. Street Legal blir kjørt hele dagene sammen med dragraceklassene. I år som i fjor invitere vi og legal racing gruppe 1 og 2 som kan kjøres på vanlig engangslisens. Gruppe 1 kan kjøre ned til 6,40 sekunder og gruppe to ned til 7,00 sekunder. Dette kan du lese mer om her: https://bilsportboka.no/kapittel/dragrace/%C2%A7619b-reglement-for-legal-at-racing-nytt-2019/ 


For street legal førere så må det utløses engangslisens for begge dagene om man skal kjøre begge løpene. Dette er regelmang fra NBF.


Program for helgen:

Kjøringen starter klokken 10 begge dager. Street Legal har avsluttende løp begge dagene. Elimineringen begynner klokken 15 på lørdagen. På søndag fortsetter vi med kvalifisering for dragrace klassene og starter opp ny kvalifisering for SL og LR. Eliminering for dragraceklassene er satt til 12:00, mens SL og LR begynner eliminering i 13-tiden. (Disse tidene kan endre seg etter værforhold)


Påmeldingsfristen er satt til 03.07.20. Vi har i år satt opp prisene for å få stevnet til å gå rundt økonomisk på grunn av Covid-19. Som dere alle vet er det dyrt å arrangere dragrace. Sponsorer vokser heller ikke på trær, så påmeldingsavgiftene er en viktig inntekt for oss. Vi er også avhengige av å ha et visst antall påmeldte for å kunne gjennomføre stevnet. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding, slik at det blir lettere for oss å planlegge. 


Vi trenger både sponsorer og frivillige. Et det noe du kan bidra med kan du ta kontakt med veronica@jdrk.net


Velkommen til årets happening!